FAQ - veelgestelde vragen

Thema's van de FAQ-lijst

[Zadels] Productie- en leveringstijd - Verzendingsvoorwaarden

Wat is de productietijd?

De zadels in promotie zijn per definitie beschikbaar in stock en worden dus verzonden ten laatste op de eerste werkdag na uw bestelling.

De productietijd voor geïndividualiseerde zadels "à la carte" is in het algemeen inbegrepen tussen 3 en 4 weken, al naargelang het model van de motorfiets/scooter en de opties van uw bestelling.
Indien u voor de optie "ik lever mijn sokkel" koos, dan begint de productietijd uiteraard vanaf het moment dat uw oorspronkelijke zadel in onze ateliers is aangekomen.

U wordt via e-mail toegelicht op de dag dat uw bestelling wordt verzonden.

Wat is de leveringstijd?

Dat hangt natuurlijk af van het land van levering.

U bent momenteel aangemeld als woonachtig in het volgende land: Oostenrijk
(indien deze informatie niet juist is, gelieve dan uw land te kiezen uit het vervolgmenu bovenaan links deze pagina, onder onze logo).

Voor dit land is de leveringstijd volgens de postdienst: 3 tot 5 dagen.

Welke transportondernemer zal mijn bestelling leveren?
We normaal gebruikt UPS, met uitzondering van een paar landen (Israël, Malta, Rusland) of speciale gevallen (sommige eilanden, adressen met postbussen) zullen we de Franse postdienst toevlucht nemen tot onze producten verzending uit Frankrijk. Daarom is in dat laatste geval, het is uw lokale post - of eventueel een van zijn onderaannemers - die verantwoordelijk is voor de uiteindelijke verzendkosten fase van uw pakket zal zijn.
Hoe kan ik de afhandeling van mijn pakket opvolgen?

In de e-mail die wij u sturen op de dag waarop uw bestelling wordt opgestuurd, vindt u het pakketnummer en een link naar de tracking website van de Franse postdienst.

Deze is op heden jammer genoeg enkel in het Frans beschikbaar :-(

Sinds ik uw bevestigingsmail voor het opsturen van mijn bestelling heb ontvangen, duurt de levering... Wat te doen?

Indien een probleem met de afhandeling zich echt voordoet (dit is wanneer, sinds onze bevestigingsmail, de leveringstijd vermeld bij vraag 2 duidelijk overschreden is), gelieve u eerst te wenden aan uw nationale postdienst met vermelding van het trackingnummer die wij u gegeven hebben en de afkomst van de afzender (Frankrijk).

Indien deze stap het probleem niet oplost, gelieve contact met ons op te nemen met vermelding van het nummer van uw bestelling.